Pandhy's cukorpasztás szörtelenítés

underline-wave.png

Az évezredes hagyományokból életre hívott, a kor igényeire alakított cukorpaszta és a hozzákapcsolódó depilációs eljárás tökéletes és tartós megoldást kínál minden bőr és szőrtípusra. Hatékonyan és kíméletesen távolítja el az egészen rövid, akár a benőtt szőrszálakat is.

-20% az első alkalomra

pandhyslogo1

Az arckezelések mellett a másik nagy kedvencem a Pandhy’s cukorpasztával való szőrtelenítés. Nemcsak, mint kozmetikus, vendégként is! Úgy írnám le, hogy „cukrozás” alatt nemcsak szépül a vendég, hanem egy spa-élményben is részesül…

TESTHŐMÉRSÉKLETŰ

Nem forró, nem éget

NINCS BENŐTT SZŐRSZÁL

Nem tépi el a szőrszálat, így nem alakul ki a benőtt szőrszál

NEM KELL SOKÁIG NÖVESZTENI

1-2 mm elég a szőrtelenítéshez

Cukorpaszta, vagy cukorgyanta?

underline-wave.png

Aki a tökéletességet keresi a kellemessel ötvözve, annak csak is a cukorpaszta lehet a választása. Tiszta cukor és víz főzet, ami garantáltan nem allergizál. A bőrből emeli ki a szálakat, anélkül, hogy betörné azokat, miközben az elhalt sejteket összegyűjti és mindezt egy kellemes, langyos, képlékeny anyagként, amit a szakértő kozmetikus masszírozva hordja fel a bőrre. Az eltávolítás csak egy pillanatnyi kellemetlenséggel jár, amit rögtön el is felejthetünk, mert jön a következő simítás. Mindegy hogy milyen rövid, vagy hosszú a szőrszál, és hogy hol van… A bőr selymes, hidratált és sima a szőrtelenítés után.

A cukorgyanta hagyományos gyanta, ahogyan a neve is mutatja, hozzáadva egy kis cukorral. Egyre többeknek okoz allergiát, irritációt. A bőr felszínén “dolgozik” még szakértő kezekben is, hordozva magában a gyanták összes kellemetlenségét. Forró, szakítja és töri a szálakat és roncsolja az élő bőrt. Sajnos a rövid szálakkal tehetetlen, a túl hosszúakat pedig húzza felhordáskor, eltávolítása fájdalommal jár. A bőr pöttyös, irritált és érzékeny kezelés után és 2 hét elteltével már megjelennek a szőrök.

A cukrozás lépései

underline-wave.png

A bőr előkészítése

A szőrteleníteni kívánt bőrfelület megtisztítása

Depiláció

Világelső minőségű cukorral történő szőrtelenítés

Utóápolás

A szőrtelenített testrész bőrének nyugtatása, pórusok összehúzása

A hagyományos gyantázás hátrányai:

underline-wave.png
  • Először is fájdalmas, a gyantákba beletapad az élő bőrsejt is, traumatizálják a bőrt, többségük a magas hőmérséklettel is fokozza a kellemetlenséget, esetleg égetési sérülésekhez is vezet.
  • Gyakran okoz allergiás tüneteket.
  • Nem tökéletes az eredmény, a kezelés minimum 5-10 mm-es szőrhosszúságot igényel, a vendégek nem szívesen növesztik a szőrüket, különösen a nyári időszakban. A rövid, betört és bőr alá nőtt szálakkal a gyanta nem tud mit kezdeni.
  • Mind ezek mellett még ragad is, foltot hagy, ami vagy egyáltalán nem, vagy csak nehezen tisztítható.A felhordott gyanta a bőr felszínén marad, a rövid szőr nem képes beleragadni, így az eltávolítás sikertelen.